Imprimeix

El teatre l’Artesana de Falset ha presentat la programació prevista per aquesta tardor. Com és habitual, el cartell ofereix propostes per a tots els públics i combinant els espectacles de companyies i grups locals amb d’altres de referència a nivell nacional.

La regidora de cultura del consistori falsetà, Rosa Poy, destaca que “intentem que hi hagi presència de les diverses arts com ara el cinema, el teatre o la música i també hem volgut programar espectacles per als diversos públics que sempre són fidels a l’Artesana”.

Aixi doncs, d’ara i fins nadal podrem veure a l’escenari de l’Artesana espectacles familiars com el de la companyia de titelles la Baldufa “Embolic a la granja” o musicals com el popular Campanades de Boda de la Cubana, en aquest cas adaptat per la companyia de Teatre l’Artesana. També aquesta companyia representarà, després de dos anys de pandèmia, una nova edició dels pastorets, ja al mes de gener.

Pel que fa a la música, durant aquesta tardor actuaran a l’artesana Els gironins X-Tramp farà un tribut a Supertramp, la llegendària banda de rock simfònic dels anys 70 i Rita Payés, que actuarà en la cloenda del festival Terrer. Com és tradició, la Banda de música Vila de Falset oferirà al novembre el concert de Santa Cecília.

En cinema, podrem veure la vida padre, protagonutzada per Karra Elejalde i Enric Auquer, les noves aventures de Tadeo Jones o Màrtius 2021, una pel·lícula en la que la gent de Marçà fa el salt a la gran pantalla amb una esbojarrada comèdia d’embolics molt marçalenca, molt ‘mana’. Encara en cinema, l’Artesana també acollirà divers es projeccions del Most, el Festival internacional del vi i el cava, que com cada any per aquestes dates arriba al Priorat.

Finalment, la regidora de cultura també destaca que la programació d’aquesta tardor és la prèvia a la que estan preparant per al 2023, any en que el Teatre l’Artesana celebra el 20è aniversari des de de la seva rehabilitació.

captura de pantalla 2022 09 15 a les 15.08.07

Vist: 708