Informatiu cap de Setmana 23-03-2024

Diversos incidents van tenir lloc a Falset la matinada del passat dimarts 18 d’octubre. Alguns vehicles estacionats a l’aparcament de l’Euterpe van patir desperfectes mentre que a l’aparcament del Malanyet un vehicle va ser incendiat.

L’alcalde de Falset, Carlos Brull, va lamentar els fets i va explicar que hi ha una investigació en marxa per part de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Falset. Brull espera que “siguin uns fets puntuals i que no tinguin relació amb l’incendi de tres vehicles abandonats que va haver-hi al camp de futbol vell ara fa unes setmanes”. L’alcalde desitja que es puguin identificar els autors els més aviat possible.

“Són uns fets lamentables i en una població com la nostra, on no passen habitualment, ens sobta”, explicava Brull. Amb tot, l’Ajuntament ha sol·licitat als Mossos d’Esquadra incrementar la vigilància durant les nits.

Finalment, el consistori demana als propietaris dels vehicles afectats que presentin denúncia als Mossos d’Esquadra. Alhora, l’Ajuntament de Falset estudiarà la possibilitat de presentar-se com a denunciant davant dels Mossos d’Esquadra pels fets ocorreguts.

Publicitat