Informatiu cap de Setmana 23-03-2024

El Festival Terrer segueix en Marxa aquest mes d’octubre. Precisament, aquesta tarda al Teatre de l’Envelat de La Vilella Baixa Magalí Sare proposa un viatge per diferents etapes de creixement passades amb la presentació del seu disc Esponja. Sare mostra en la seva actuació la seva manera de pensar i interpretar el món a través seu i d’altres personatges mitjançant lletres, poemes o aforismes.. Acompanyant el concert es tastaran el vins Obaga, Ònix i Macià de la Vinícola del Priorat.

Per altra banda, el dissabte 29 d’octubre al Teatre de Torroja del Priorat programa doble amb Islàndia Nunca Quema (Reus) i Xarim Aresté (Flix-Menorca) que presentarà el seu Cinquè disc d’estudi de la seva carrera en solitari, Ses entranyes, Acompanyant el concert es tastaran el vins dels cellers de la vila de Torroja del Priorat: L’infernal, Bravo Escós, Aixalà Alcait i Escoda Pallejà.

Finalment, coincidint amb la castanyada el dilluns 31 d’octubre a l’Església de Sant Andreu d’Arbolí es presenta la sofisticada proposta folk d’Anna Ferrer que explora un nou concepte de música d’arrel amb una extraordinària competència vocal. Sense fer gaire soroll, la menorquina s’està revelant, pas a pas, com un dels talents més prometedors i atrevits del folk més heterodox dels Països Catalans. Parenòstic neix del seu treball compromès i profund de comprensió del procés creatiu vinculat al patrimoni immaterial i comú de sorgeix de la tradició oral. Acompanyant el concert es tastaran vins artesanals del celler Testuan que elaboren vins a la Do Montsant i a la Do Alella. Podeu aconseguir les entrades a la web terrer.cat i a entradium.

6bc80c12 b4dd 4971 a40a 8792707a296b

Publicitat