Informatiu cap de Setmana 04-02-2023

La Cooperativa Agrícola Falset Marçà ha posat a la venda un nou vi solidari, els beneficis del qual aniran destinats a les persones amb discapacitat intel·lectual que atén el Taller Baix Camp.

La col·laboració entre les dues entitats va començar ja fa més de 5 anys amb els objectius, per una banda, de mantenir productives finques de la zona protegint l’entorn paisatgístic de la comarca, mantenir la collita de raïm i per tant la producció del celler i, per altra banda, oferir llocs de treball per persones amb discapacitat i altres col·lectius amb risc d’exclusió.

Aquesta proposta solidària es diferencia d’altres iniciatives similars, perquè en el procés d’elaboració del mateix vi hi participen persones amb discapacitat treballadores del Taller Baix Camp, que segueixen mantenint productives vinyes de socis de la cooperativa que no tenien continuïtat generacional i que s’haurien perdut.

Els beneficis obtinguts amb aquesta campanya es destinaran a l’adquisició d’ajudes tècniques. Elements d’us quotidià que s’han adaptat per facilitar les activitats habituals que de vegades es converteixen en tot un repte per a les persones amb discapacitat.

agricolafalsetmarca

Publicitat