Informatiu cap de Setmana 04-02-2023

Falset ha estrenat aquesta setmana, en el marc de Tots Sants, un nou espai del cementiri dedicat al dol gestacional, perinatal i neonatal perquè les famílies que han perdut un nadó durant el període de gestació, en el moment del part o poc després de néixer puguin recordar-lo.

Aquest memorial està ubicat al mig del cementiri municipal i està pensat per a què les famílies posin flors sota la frase: “T’esperàvem amb desig i amor, un amor infinit en el nostre record per sempre”.

En declaracions a Ràdio Falset, l’alcalde, Carlos Brull, explica que és important que tothom pugui recordar els seus éssers estimats, també en aquests casos, que moltes vegades es veuen silenciats. “A vegades són records silenciats i pensem que hi ha d’haver aquest espai perquè les persones que ho han patit puguin tenir un moment de reflexió i de record i que això els pugui servir d’ajuda”, diu.

En el marc de Tots Sants, l’Ajuntament també ha renovat la jardineria del recinte i de nous espais com els llimbs, on s’hi ha ubicat l’antiga escultura de la Mare de Déu, obra de l’escultor Marçà Giner, que durant 18 anys va presidir l’església de Falset. Així mateix, també s’ha habilitat nous columbaris.

De cara al 2023, l’ajuntament de Falset té previstes noves actuacions al cementiri com són l’arranjament dels carrers i el sanejament de les teulades d’alguns nínxols.

311923320 483693260461922 2096532809777380021 n

Publicitat