Informatiu cap de Setmana 04-02-2023

Aquest dissabte té lloc la divuitena jornada de No Jubilem la Memòria. Enguany, la trobada se celebra a Ulldemolins, un fet destacable, com afirma el president de l’associació, Albert Sabaté, ja que permet apropar tota l’activitat de No Jubilem la Memòria als pobles del nord de la comarca. “Estem molt contents de poder presentar les jornades de No Jubilem la Memòria als pobles del nord de la comarca, perquè poblacions com Margalef, Ulldemolins o Cornudella, van patir força els efectes de la Batalla de l’Ebre i de la Guerra Civil”, explica.

Les activitats començaran amb la presentació de les jornades i l’exposició de l’associació a Cal Borrull. A partir de les 12h tind`ra lloc una ruta pels voltants d’Ulldemolins pels espais històrics de la Guerra Civil a càrrec dels historiadors Josep Munté i Manel Camafort i de la consultora en turisme Alba López.

A les 13.30h i a l’ermita de Sant Antoni es presentarà el llibre Espais de la Batalla de l’Ebre al Priorat i a continuació hi haurà un dinar popular.

A la tarda i a la sala 1 d’octubre tindrà lloc la conferència Ruixats de foc: els bombardeigs aeris al Priorat a càrrec del professor d’història de la Universitat Rovira i Virgili Ramon Arnabat i es projectarà el documental de No Jubilem la Memòria Els brigadistes entre nosaltres.

edfbf814 5ac8 457f 8cf5 7ef9748b54aa

Publicitat