Informatiu cap de Setmana 23-03-2024

El Falset Esportiu es va emportar el derbi prioratí de Tercera Catalana que l’enfrontava al Porrera. Després d’una primera part en la que no hi va haver gols, a la segona meitat el Falset es va reactivar i va aconseguir fer tres gols, obra de Pau Ribes i Hassan Bouakka (2). Així doncs, el Falset es va endur la Victòria i els tres punts del camp del Porrera. Ara mateix, el Falset ocupa la dotzena posició amb 10 punts mentre que el Porrera és cuer amb 0.

En la jornada del proper cap de setmana el Falset Esportiu rep al Miami Futbol Club dissabte a les 16h al Nou Domènech Aragonès. El Porrera també juga a casa. S’enfrontarà al Mont-roig, diumenge a les 16:30h.

Pel que fa als juvenils del Falset, els nois de la capital del Priorat van imposar-se per 4-2 davant de la Selva del Camp. Pels falsetans van marcar Hassan Bouakka, que va fer un hat-trick i Jaume Benet. Els juvenils estan duent a terme un molt bon inici de temporada i són quarts amb 10 punts. Aquest cap de setmana, visiten el camp del Mas Iglesias, dissabte a les 16h.

Ple de victòries per als equips de futbol sala

En futbol sala, el Priorat Nord es va imposar per 5-1 al Móra d’Ebre. Els prioratins van ser superiors en tot moment I van fer la maneta gràcies als gols de Oriol Espasa (2), Pol Chichiercha, Adrià i Arnau Oliveres. D’aquesta manera, el Priorat Nord comença a mirar amunt i ja és cinquè amb 6 punts.

A Segona Catalana, el Guiamets no va donar opció I va golejar el Miravet per 14-4. Pels guiametans van marcar Aleix Martí, que va fer 8 gols, Marc Castellví (2), Arnau Domènech (2), Oriol Penna i Eloi Bargalló. També va guanyar el Capçanes, que es va imposar per 4 a 1 al Móra la Nova. Els golejadors capçanencs van ser Marc Llagostera (2), Aleix Penna i Oriol Artiol. I primera victòria de la temporada per al Masroig, que va guanyar per 2 a 4 a la pista de l’Aula Esport de Reus. Pels masroijans van marcar Adrià Ardèvol, Xavier Carrascosa, Arnau Grivé i Àlex Cabré.

Amb aquests resultats, la classificació queda amb el Guiamets segon empatat a 10 punts amb el Vandellòs i l’Ascó, el Capçanes sisè amb 6 punts i el Masroig novè amb 3. Aquest cap de setmana s’atura la lliga ja que hi ha jornada de la Copa Tarragona. El Capçanes rep dissabte a les 17h al Tortosa. A la mateixa hora, el Guiamets s’enfrontarà al Tivissa mentre que el Priorat Nord visitarà la pista del Riba-roja, diumenge a la 13h. El Masroig no disputa la Copa Tarragona.

Finalment, en futbol sala femení, el Capçanes va golejar per 5 a 1 al Danica Vinos Batea. Per les prioratines van marcar Mireia Ferrando (3), Sara Caballero o Marta Perpiñà.El Priorat Nord, per la seva banda, també va guanyar. En el seu cas, per 0-2 a la pista del Platense Calafell. Les golejadores de les cornudellenques van ser Jordina Argilaga i Xènia Sanromà. A la classificació, el Capçanes és líder amb 12 punts, empatat amb el Catllar, mentre que el Priorat Nord és tercer amb 9 punts.

Resultats esportius dels equips de futbol i futbol sala prioratins

- Porrera, UE 0-3 Falset Esportiu

- Falset Esportiu (juvenil) 4-2 La Selva del Camp

- Priorat Nord 5-1 Móra d'Ebre

- Els Guiamets FS 14-4 Miravet

- Capçanes 4-1 Móra la Nova

- Aula Esport Reus 2-4 Masroig Futsal

- Capçanes (femení) 5-1 Danica Vinos Batea

- Platense Calafell 0-2 Priorat Nord (femení)

Publicitat