Informatiu cap de Setmana 02-03-2024

A finals de febrer començarà una nova edició del curs per a ser acreditat com a punt d’informació del Parc Natural de la Serra de Montsant i de l’Espai d’Interés Natural de la Serra de Llaberia. El curs està dirigit a tot aquell establiment (autònom professional, empresa o entitat) que vulgui aprofundir en els valors naturals, culturals i paisatgístics d’aquests dos espais naturals així com dels seus principals recursos turístics.

L'objectiu és crear una xarxa de punts d’informació a tot el territori prioratí per tal d’augmentar la qualitat de la informació turística de la comarca. Els destinataris són principalment informadors, recepcionistes de serveis i empreses o autònoms que vulguin ser punts d’informació: allotjaments, restaurants, productors amb visites guiades, cellers, agrobotigues, etc.

Té una durada de 40 hores repartides en sessions teòriques i pràctiques. De fet, la majoria d’hores es destinen a conèixer indrets i equipaments de l’EIN Serra de Llaberia i del Parc Natural de Montsant.

Aquesta acció formativa s’inclou dins el Pla d’accions de la Carta Europea de Turisme Sostenible del Priorat i és un requisit d’accés per a tots aquells allotjaments, restaurants i productors amb visites que vulguin acreditar-se amb la Carta Europea de Turisme Sostenible del Priorat El període d’inscripció comença aquest divendres 3 de febrer i finalitzarà el dia 20 del mateix mes.

 

Publicitat