Butlletí informatiu 29-03-2023

El proper dilluns arrenca a Fira de Barcelona una nova edició de la Barcelona Wine Week en la que hi participaran més de 200 cellers catalans, 23 dels quals de la DO Montsant.

És la tercera edició d’un certamen que s’ha convertit en referent internacional dels vins del sud d’Europa. L'última edició de Barcelona Wine Week, l'abril de 2022, va reunir més 650 empreses expositores, 60 Denominacions d'Origen espanyoles i més de 18.000 visitants professionals. Entre ells, 470 grans compradors internacionals de mercats estratègics que van participar en prop de 6.600 reunions comercials amb empreses expositores.

Les tendències en sostenibilitat, enoturisme i innovació seran protagonistes en les ponències i activitats que s’han organitzat en el marc de la Barcelona Wine Week, amb la presència destacada de professionals de reconegut prestigi sobre temàtiques vinculades principalment als terrers, a l'autenticitat dels vins i a les noves tendències com la digitalització.

En aquest marc, destaca el tast inèdit ‘Els vins de Finca Qualificada. La força del terrer’, on es tastaran deu Vins de Finca Qualificada, concretament dels cellers Clos Mogador, Vall Llach, Mas d’en Gil, Edetària, Vinyes Domènech, Abadal, Oller del Mas, Jean Leon, Olivardots i Eudald Massana. El Tast està organitzat per l’INCAVI.

Un altra activitat mostrarà la potencialitat de Catalunya en la ponència Rutes del Vi de Catalunya que organitza l’Agència de Turisme de Catalunya i que repassarà les diferents rutes del vi que s’endinsen en l’essència de les denominacions d’origen catalanes i dels seus vins i cellers.

Finalment, també destaca el tast organitzat pel col·lectiu Dones del Vi i en el que es podran tastar vins elaborats per 35 dones que estan al capdavant de cellers, 20 de les quals del nostre país.

4672 barcelona wine week

Publicitat