Informatiu cap de Setmana 15-06-2024

El conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Carles Campuzano, acompanyat de l'alcalde de Falset, Carlos Brull, i la presidenta de l'associació Montsant, Montserrat Cots, van inaugurar el passat dissabte a la llar-residència Montsant per a persones amb discapacitat intel·lectual.

La llar-residència Montsant és un servei essencial que permet als usuaris poder viure a la seva comunitat sense haver de desplaçar-se. Compta amb setze places que reben finançament públic per part de la Generalitat, set de les quals ja estan ocupades. Gestionada per la Fundació Astres, dona cobertura a tota la comarca i culmina una llarga reivindicació de l'associació Montsant de famílies de persones amb discapacitat intel·lectual del Priorat, associació que va obrir el seu primer habitatge comunitari fa 25 anys.

L’alcalde de Falset, Carlos Brull, explicava en declaracions a aquesta emissora que “és un somni que, al final, amb la voluntant i la persistència de molta gent, sobretot de l’Associació Montsant, s’hagi aconeguit obrir aquesta residència”.

Aprofitant la visita del conseller Campuzano, l'Ajuntament de Falset i el departament de Drets Socials han abordat també diversos projectes sobre joventut, gent gran i inclusió social.

campuzano

Publicitat