Informatiu cap de Setmana 15-06-2024

El secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, va visitar aquest dimarts el Priorat per mostrar el seu suport als candidats de la formació als diversos municipis de la comarca. Turull va passar per Falset, on va esmorzar amb els diversos membres de les candidatures juntaires de la comarca, va fer una passejada pel mercat setmanal i va visitar la cooperativa agrícola Falset- Marçà.

En declaracions a Ràdio Falset, Turull va destacar que les candidatures de Junts a la comarca tenen tot el suport de la direcció del partit i que estan a la seva disposició pel que calgui. “El que cal fer al Priorat ho ha de dir la gent de la comarca. El Priorat sempre ha estat compromès amb Catalunya i Catalunya ha d’estar compromesa amb el Priorat. Des de Junts ens posem a disposició per defensar davant qui sigui (Diputació, Generalitat, Estat…) totes aquelles reivindicacions i inversions que reclami el Priorat”, va dir.

El secretari general de Junts també va afegir que estan molt satisfets en com està anant la campanya en el conjunt del país, de la que destacava la voluntat de tots els candidats de Junts de treballar pels seus municipis.

Per la seva banda, el candidat de Junts a Falset, Roger Batllevell, explicava les principals linies de treballa de la formació a nivell comarca. Entra d’altres va destacar la millora de les oportunitats laborals, treballar per facilitar l’accés a l’habitatge i frenar el despoblament. “Treballarem fermament perquè el conjunt de pobles de la comarca puguin tindre una vida digna. Volem una economia que garanteixi oportunitats de feina per a tothom i generar nou habitatge, ja sigui de nova construcció o a través de la rehabilitació. És imprescindible oferir-lo a les noves generacions i a tots aquells que es vulguin instal·lar a la comarca”, va dir Batllevell.

La visita de Turull a la comarca va continuar a la tarda a Cabacés i la Bisbal, on es va reunir amb els candidats d’aquests municipis i amb els presidents de les cooperatives i va visitar diversos molins d’oli.

turullfalset

Publicitat