Informatiu cap de Setmana 23-09-2023

L'escriptora i activista Yasmina Cánovas, i l'excantant de Lax'n'Busto, Pemi Fotuny seran aquest dissabte, 3 de juny, a dos quarts d'1 del migdia, a la Biblioteca Salvador Estrem i Fa de Falset (Priorat) per presentar la trilogia de novel·les “Muta-Renace-Vive”, que tracten sobre moviments femenins arreu del món i d'històries de superació.

La Yasmina i el Pemi explicaran la feina que han fet a Sierra Leone i Libèria, principalment, però també a altres indrets d'Amèrica, Àsia i Oceania, durant els últims vint anys, i com ha sorgit la trilogia de llibres.

'Muta-Renace-Vive' és una trilogia de novel·les que tracten sobre moviments femenins arreu del món, històries de superació, mentalitat i espiritualitat amb la intenció de generar l'impuls al lector a emprendre, superar-se i impactar en el món. Són novel·les amb molta acció, amb escenaris reals com la revolució islàmica a l'Iran; els enfrontaments a Teheran entre grups de dones i la policia moral iraniana; el pas de la dictadura militar a la democràcia de Myanmar; la crisi dels refugiats; les societats secretes a l'Àfrica i l'ablació; el fenomen de les manades i la submissió química i una nova revolució cultural, en què les protagonistes han de superar amb perícia obstacles per dur a terme moviments d'emancipació social i, també, superar-se físicament i mentalment.

A les novel·les es troben sincronitzades entre els personatges, situacions i dates. El lector es trobarà amb senyals que l'escriptora anirà deixant als llibres per tal que el lector pugui arribar a endevinar els secrets que oculta aquesta saga.

El vendrellenc Pemi Fortuny forma part del projecte, ha dissenyat les portades i ha fet la maquetació, l'edició i la producció del material audiovisual que es projecta a les presentacions.

*A la foto, Fortuny i Cánovas en l'acte de presentació de les novel·les a la Biblioteca Xavier Amorós de Reus.

FOTO PEMI FORTUNY I YASMINA CANOVAS

Publicitat