L’Associació Priorat Enoturisme presenta avui dijous a Barcelona la primera edició de Temps de Priorat Enoturisme. L’Espai Born to Cook de La Sagrera (Vallés i Ribot, 36) acollirà a partir de les 18:00h aquest esdeveniment que tindrà lloc a la nostra comarca el cap de setmana del 22 al 24 de novembre.
L’objectiu de Temps de Priorat Enoturisme és “celebrar el ric tapís del territori, les tradicions, la natura, la cultura i l’hospitalitat de les gents del Priorat”. Així doncs, es durà a terme un programa transversal amb una àmplia oferta d’activitats destinades tant a professionals com a públic final, i que buscarà la complicitat de tots els sectors econòmics i socials de la comarca “posant en valor la gastronomia, el paisatge i la cultura com a complements imprescindibles, i amb la sostenibilitat com a bandera”.
En l’acte d’aquest dijous, els assistents podran gaudir d’una àmplia representació de vins, olis i gastronomia de la comarca del Priorat ja que hi participaran una trentena de cellers de les dues denominacions d’origen del territori, la DO Montsant i la DOQ Priorat, a més de restaurants i productors d’oli.