Butlletí informatiu 20-06-2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset.

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, va visitar el passat divendres la capital del Priorat. En concret, Poblet va venir per comprovar l’estat de les obres de la nova escola de música de Falset, que s’està construïnt a l’edifici de la “Casa Pàmies”. La Diputació ha subvencionat amb 100.000€ i la redacció del projecte la construcció d'aquests nous equipaments, que donaran servei a veïns de tota la comarca.

Llegeix més...

WhatsApp Image 2017 05 13 at 10.49.45

El passat dissabte es va celebrar una manifestació en defensa de l'hospital comarcal de Móra d'Ebre. La concentració, que va reunir. entre d'altres, nombrosos treballadors del centre, va recórrer els carrers de la capital de la Ribera per demanar més inversions.

En declaracions a Ràdio Falset, el president del comitè d'empresa, Jordi Rubio, explicava que "el lema de la manifestació era reclamar inversions perquè en 29 anys de gestió de l'hospital per part de l'empresa GECOHSA s'ha invertit poc". Rubio afegia que "l'any passat, GECOHSA havia acumulat 8 milions d'euros en concepte de reserva, una part dels quals va servir per evitar la fallida de l'hospital de Reus, però tot i així, encara queden 4 milions d'euros que creiem que es podrien utilitzar per invertir en l'hospital".

L'alcalde de Falset, Jaume Domènech, també va participar a la concentració ja que és un tema que afecta tant a la comarca de la Ribera d'Ebre com a les de la Terra Alta i el Priorat. Domènech explicava que "el tema de l'hospital és un dels temes recurrents en les reunions dels alcaldes de Móra d'Ebre, Gandesa i Falset". "Creiem que les inversions a l'hospital són necessàries i no entenem com els beneficis que s'obtenen de l'hospital no reverteixen en el territori" afirmava.

La Concessió de la gestió de l'hospital de Móra a l'empresa pública GECOHSA, propietat de l'Ajuntament de Reus, acaba el 2018 i tant el comitè d'empresa com l'Ajuntament Falset apostent perquè "la gestió es quedi al territori".

Publicitat